torsdag 30 maj 2013

Hej igen!

Hej, nu var det ett tag sedan senaste inlägget av mig och därför tänkte jag göra det här inlägget lite längre och mer speciellt. Jag ja vet inte riktigt hur och vad ja ska börja med. Jafg börjar med att berätta att jag fått en liten sköthäst (världens finaste!). I helgen had vi fotbollscup med mitt lag det gick inte speciellt bra. Vi förlorade alla matcher förutom den sista, den spelade vi lika. Jag har märkt att vi är mycket bättre når vi spelar på eftermiddag/kvällen. Det är ju synd men man orkar ju inte ligga på topp hela tiden tyvärr. När jag lyssnar på Little Thing så är det bara två saker jag tänker på och det är "Ta vara på tiden den försviner fort." och den andra saken är att jag har svårt att smälta att jag har varit så nära mina största idoler! Kan ni gissa vilka? Jo Niall och Louis! Men nu går jag vidare. Just nu är jag på fotbollsturnering med min skola och mit lag är Barcelona, det går ganska bra för oss vi är i semifinal nu! När vi är klara här så ska jag och några kompisar gå och bada och ikväll ska jag rida. Imorgon ska jag till min sköthäst och på lördag ska jag ut och rida i skogen någon timme.
Puss & kram från mig nu ska vi spela!

onsdag 29 maj 2013

FILM + MIN DAG

                                                                            FILM
Hej alla 1D fan. Om ni vill se på en av one direction filmerna så kan ni det nu, och den filmen heter All For One och ni som inte har denna filmen hemma ni kan titta på den vi swefilmer och jag lägger upp vad sidan heter som ni kan gå in på jag ligger längre ner på detta inlägg.

                                                                         MIN DAG
Hej min dag i dag på skolan har varit bra och  ni som vill ställa frågor till oss kan det om ni skriver frågor till oss så svarar vi på det till sammas.

Vad filmens länk kommer här: http://www.swefilmer.com/one-direction-all-for-one-2012/one-direction-all-for-one-2012-video_d8559be3b.html  gå in och kolla på filmen nu!!!!                                                                

söndag 26 maj 2013

Är det bara jag...

Är det bara jag som inte kan lyssna på den här låten utan att gråta?😿
Gitarren gör den så speciel❤ Just nu vet jag inte om jag ska gråta för att jag är glad eller ledsen😐

torsdag 23 maj 2013

söndag 19 maj 2013

E S C 2013

Hej Grattis Danmark!!!:-) Bra jobbat Robin du har gjort ditt bästa!!!!

torsdag 16 maj 2013

Godnatt♥

Godnatt alla sov sött o hoppas ni haft en lika bra dag som jag!

måndag 13 maj 2013

FÖRLÅT :( veckan

Hej förlåt att jag inte har bloggat det beror på att jag har varit nervös för 1D konseren och jag vet att jag har lovat att berätta om den så det kommer jag att göra. Denna veckan (20) så har jag tema vecka på min skola och i morgon börjar jag halv 9 till 11:30 så hoppas att eran dag kommer att bli bra:)

OMG VILKEN BILD!!!!

lördag 11 maj 2013

Längtar tills imorgon

Jag längtar till imorgon men vet inte varför^^. Nej men här kommer en bild på min hamster!

torsdag 9 maj 2013

Bästa dagen i mitt liv

Idag var bästa dagen i mitt liv! Jag gick på 1D konsert, stog en halv meter i från Louis och 2 meter från Niall,  köpte en till 1D tröja! Och jag fick åka upp till Stockholm och se allt.

söndag 5 maj 2013

Lite om min helg

I fredags var jag med och ledde knattegruppen på ridskolan,  idag målade jag o hon andra den här affischen till konserten på onsdag! Och idag hade jag fotbollsmatch, vi förlorade tyvärr med 2-1.

Godnatt

Godnatt sov sött♥
Puss o kram från mig

Förlåt

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. Jag har inte riktigt haft den tiden.